droptherazorwebsite.png

WAAROM LASERONTHARING?

Hoe vaak heeft u al gewenst dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die dit met zich meebrengt?
Wij bieden u, dankzij onze unieke SHR technologie, een nieuwe ervaring van laserontharing aan.

Drop the razor start thinking laser!

manwomansketchwebsitekleur.png

VOOR WIE IS LASERONTHARING GESCHIKT?

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor laserontharing. De behandeling kan, dankzij de unieke SHR technologie van onze laser, worden toegepast bij alle huidtypen en op alle locaties van het lichaam.

Echter zijn niet alle haarkleuren geschikt voor laserontharing. Alleen haren welke (enigszins) pigment bevatten zoals zwarte, bruine of blonde haren komen in aanmerking voor laserontharing. Bij witte/grijze haren is er een kleinere kans op resultaat, vanwege het gebrek aan pigment in het haar.

Wanneer u lijdt aan hirsutisme, wanneer er haren groeien op plaatsen waar deze normaal bij vrouwen niet voorkomen, komt u zeker in aanmerking voor laserontharing. Dit geldt ook voor hypertrichose, een vorm van overbeharing op een willekeurige plek op het lichaam

laserontharing principe grey.png

HOE WERKT LASERONTHARING?

Een haar groeit in drie groeifasen:

1.  Actieve groeifase (anagene fase). De haarwortel bevat pigment of melanine.

2. Overgangsfase (catagene fase). Het haartje stopt met groeien en bevat weinig pigment, duur circa 2 weken.

3. Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt het haar spontaan uit en begint een nieuw groeiproces.

De laserstraal gebruikt het pigment (melanine) in uw haar als geleiding om door te dringen tot het haarzakje van waaruit het haar groeit. Als wij u behandelen is slechts een beperkt deel (+-20 %) van uw haren actief en alleen deze bevatten voldoende pigment. Het haarzakje wordt dan door de laserstraal permanent vernietigd. Die haren kunnen niet meer terug groeien.

De andere niet-actieve haren hebben te weinig pigment en die haarzakjes kunnen wij op dat moment niet bereiken, zij blijven intact.

Bij elke behandeling herhaalt zich dit proces van selectieve laserontharing waarna uiteindelijk de gehele behandelde oppervlakte onthaard is.

©2020 by Laser Clinique. All rights reserved.